Tracefy | Fleet management Solutions-nl 2019-02-12T15:47:20+00:00
fleet management

TRACK EN TRACE SYSTEEM

Tracefy biedt IoT oplossingen voor Smart Mobility. Wij zijn een team van jonge professionals, gevestigd in Delft, gek van fietsen en gedreven om een bijdrage te leveren aan sociale uitdagingen als duurzame mobiliteit, kwaliteit van de leefomgeving, veiligheid en gezondheid. 

Ons GPS track en trace systeem voor vlootbeheer is speciaal ontwikkeld voor smart mobility voertuigen zoals E-bikes, scooters en e-steps. Door het vlootbeheer voor dergelijke voertuigen op eenvoudige manier via een dashboard aan te bieden worden E-bikes, scooters en e-steps een serieus alternatief voor de traditionele wagenparken.

track en trace systeem

Smart Mobility – everything is connected

TRACK EN TRACE SYSTEEM

Ons track en trace systeem bestaat uit hardware (GPS tracker) en software (app en dashboard voor vlootbeheer). De zeer kleine GPS tracker zorgt voor een internetverbinding met de voertuigen en verbindt fietsen, scooters en andere smart mobility voertuigen virtueel met de operators of eindgebruikers. De operator heeft zo inzicht in waardevolle data zoals locatie, afstanden en routes.
Een solide en flexibel systeem waar we continue nieuwe functionaliteiten voor ontwikkelen. Het is klaar voor commercieel gebruik en iedere nieuwe module of functionaliteit die we daar aan toevoegen maakt onze oplossing nog beter en breder toepasbaar.

Vloot beheer wordt kinderspel.

Beheer je vloot in een fractie van dan dat je er nu aan kwijt bent en verkrijg meer inzichten dan ooit.

GPS OPLOSSINGEN

Vlootbeheer

Beheer je vloot met minimale inspanning. Bespaar in kosten door het beheer in een fractie van de tijd te doen als dat je er nu aan besteedt en verkrijg meer inzichten dat ooit tevoren! Met ons track en trace systeem verkrijg je informatie over alle voertuigen, op ieder moment en overal. Klaar om te gebruiken voor analyse, managementrapportage en facturatie op basis van gebruik en onderhoudsplannen.

Meer over vlootbeheer

Data-analyse

Datamining is één van de pijlers waarmee we ons onderscheiden van andere aanbieders met ons track en trace systeem. Alle data die het Tracefy track en trace systeem genereert is (anoniem) beschikbaar voor statistieken, analyse, onderzoek, productontwikkeling en marketing.

Meer over data analyse

Internet of things toegepast op fietsen.

Dat kan alleen maar een Nederlandse uitvinding zijn.

fleet management

FINDMYBIKE

Productinnovatie zonder ontwikkeling

Wij beschikken over een app waarmee jouw klanten het Tracefy systeem op hun fiets kunnen bedienen. Voor een optimale merkbeleving kun je deze app ook in je eigen huisstijl laten opmaken.

Geo-fencing

Met de geo-fencing functionaliteit Findmybike creëer je een virtueel hek om je voertuig.

Lees meer

Fietscomputer

Met onze ingebouwde GPS tracker hebben fietsers een fietscomputer bij zich die altijd aan staat.

Lees meer

Batterijconditie

Bij veel systemen kunnen we ook de spanning van de batterij uitlezen.

Lees meer

Notificaties

Stuur een notificatie voor service, onderhoud of vervanging van onderdelen op basis van gereden kilometer.

Lees meer

Fietscomputer

De fietscomputer functie verzamelt alle fiets activiteiten.

Lees meer

Registratie

Fietsers die hun fiets gebruiken voor woon-werk verkeer of ander zakelijk gebruik

Lees meer

Tracefy biedt het beste vlootbeheer systeem voor smart mobility

Ons track en trace systeem is beschikbaar en klaar voor gebruik. 

Merken en labels

Kom tegemoet aan de wensen van de consument door hen een applicatie te bieden die het leven ietsje makkelijk maakt en geïntrigeerd is in hun smartphone. Laat op hetzelfde moment deze consumenten waardevolle data verzamelen om je productontwikkeling te verbeteren en help je marketingafdeling om te focussen op de juiste doelgroep(en). Kom rechtstreeks in contact met je klanten door het sturen van notificaties en nodig ze uit om je producten en diensten te beoordelen via de app.

Deelfietsen, verhuur en abonnementen

Bekijk je vloot in actie en beheer de voertuigen in een gebruiksvriendelijk dashboard. Voorspel (benodigde) beschikbaarheid per locatie en deel dit live met je klanten. Pas de distributie van voertuigen voor de verschillende locaties aan op de daadwerkelijke vraag. Bespaar kosten en onnodig slijtage van onderdelen door onderhoud te plannen op basis van gereden kilometer. Factuureer klanten eerlijk op basis van daadwerkelijk gereden kilometer en vind fietsen altijd terug na diefstal of verlies.

Bezorging

Verbeter de customer journey door je klanten inzicht te geven in de orderstatus en informeer klanten over wanneer ze de bestelling kunnen verwachten. Perfectioneer je infrastructuur: alle verzamelde data zal helpen om patronen te zien, routes te optimaliseren en om service level afspraken met bezorgers te controleren. Efficiënte bezorging bespaart tijd, geld en zorgt voor een blije klant. Gebruik de rit data daarnaast ook voor het plannen van onderhoud op basis van gereden kilometers en voorkom onverwachte defecten.

Nieuwsgierig hoe Tracefy voor jou kan werken of een demo aanvragen?

E-mail ons via info@tracefy.com
Bel ons via +31 10 3073199

Wij helpen je graag het potentieel van Tracefy voor jou organisatie ontdekken!

Tracefy B.V. | Hooikade 13 | 2627 AB Delft | The Netherlands | info@tracefy.com | +31 10 3073199
EnglishDutch